Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001358KdenliveUser Interfacepublic2009-12-27 14:332010-02-20 08:17
Reporterjakob lund 
Assigned Toj-b-m 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionno change required 
Platform32 bit intel and alikeOSKubuntu LinuxOS Version8.10
Product Version0.7.6 
Target VersionFixed in Version0.7.7 
Summary0001358: Some UI elements are not drawn
DescriptionI hav installed packages from the `sunab' ppa repository. I am experiencing the bug described in this forum post <http://kdenlive.org/forum/kdenlive-076-ubuntu-karmic-jaunty-intrepid#comment-5312>, [^] with the new version, as well as with version 0.7.5 from the ubuntu repository.

As well as the missing box and handles of the transition bar, some other UI elements are not drawn, namely
 * the bounding box and screen marking (supposed to be red as far as I can tell from the tutorial screencast) in the Composite transition editor. All I have is a black rectangle with an `invisible' boundary box inside (the only visible sign of the box is the changing of the cursor when hovering over it)
 * `box' elements in the title clip editor are not drawn.

Sunab suggests in the above mentioned forum post that it's a qt/kde configuration problem, but how to fix/debug !??
Steps To Reproducehappens always on my system
Additional InformationKubuntu Karmic with kde 4.3.3, and Qt 4.5.2
TagsNo tags attached.
Build/Install Method3rd party package
Attached Files

- Relationships
related to 0001246closedj-b-m No transitions and effects visible in the timeline - only text 

-  Notes
(0004449)
j-b-m (administrator)
2009-12-27 18:41
edited on: 2009-12-29 00:10

Check the issue 0001246 which was in fact an Intel driver issue

PS: fixed wrong driver name

(0004451)
jakob lund (reporter)
2009-12-28 23:22

Thanks, that fixed the graphics in all the three places I was complaining about! Case closed! :-)


(To be a little pedantic, it was a _Intel_ driver issue actually)

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2009-12-27 14:33 jakob lund New Issue
2009-12-27 18:40 j-b-m Relationship added related to 0001246
2009-12-27 18:41 j-b-m Note Added: 0004449
2009-12-27 18:41 j-b-m Status new => feedback
2009-12-28 23:22 jakob lund Note Added: 0004451
2009-12-28 23:22 jakob lund Status feedback => new
2009-12-29 00:10 j-b-m Note Edited: 0004449 View Revisions
2009-12-29 00:11 j-b-m Status new => resolved
2009-12-29 00:11 j-b-m Resolution open => no change required
2009-12-29 00:11 j-b-m Assigned To => j-b-m
2010-02-02 10:34 j-b-m Fixed in Version => 0.7.7
2010-02-20 08:17 j-b-m Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker