Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002102KdenliveRenderingpublic2011-04-24 16:202011-04-24 16:20
Reporteralphazo 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSArchLinuxOS Version
Product VersionRecent git 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002102: No video when using 2-pass H.264 rendering but fine with 1-pass
DescriptionI have a pretty small HD720/25P movie that I intend to render to H.264, 18Mb/s, 2-pass.

When I use the above settings, rendering goes well during the first pass as I see the temporary file growing. Then when the 2nd pass terminates I end up with a very small file that only contains the soundtrack and no video track at all.

If now I use the exact same project but select 1-pass instead of 2-pass then the output file contains the video track. I use:
- Kdenlive SVN 5547
- mlt-git 20110423
- ffmpeg 20110330
- x264 20110327

For information I get the exact same problem with Kdenlive 0.7.8-3 and mlt 0.7.0-3.

This HD720/25p project is composed by a mix of clips either HD720/50p, HD720/25p or HD1080/25p. Could that be related?
Steps To Reproducerender to H.264, 18Mb/s, 2-pass.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodManual build from SVN
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-04-24 16:20 alphazo New Issue


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker