Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002744KdenliveUser Interfacepublic2012-09-20 13:362012-09-23 13:10
ReporterDavePhillips 
Assigned To 
PrioritylowSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformUbuntu 10.04 (32-bit), Arch64OSLinuxOS Version
Product VersionRecent git 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002744: menu icons not found
DescriptionThe build script binaries don't find the menu icons, e.g. Add Clip, Online Resources, etc. The text labels are there, the icons aren't.
Steps To ReproduceNormal operation with ./start-kdenlive in $HOME/kdenlive/yymmdd.
Additional InformationCuriously the icons appear when I run the build script on AVLinux (Debian Squeeze). I've asked the distro maintainer how that happens but he said he does nothing special.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodBuild Script
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0008363)
eddrog (developer)
2012-09-20 14:18

I have this issue on ubuntu too. On the same Ubuntu install with gnome or kde Idon't have this problem. I didn't find a solution yet but I think its an "ubuntu special feature" bug.
(0008381)
eddrog (developer)
2012-09-23 13:10

Ok there is a difference:

If you don't see icons at all install the tweak tool:

#sudo apt-get install gnome-tweak-tool

and activate under theme:

1) Menus have icons
2) buttons have icons

My problem is I don't see only some icons not at all.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2012-09-20 13:36 DavePhillips New Issue
2012-09-20 14:18 eddrog Note Added: 0008363
2012-09-23 13:10 eddrog Note Added: 0008381


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker