Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002995KdenliveRenderingpublic2013-02-23 11:502013-02-23 21:20
Reporterbremer 
Assigned To 
PriorityurgentSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platform32 bit intel and alikeOSUbuntuOS Version12.10
Product Version0.9.2 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002995: Rendering stops just before the first title appears
DescriptionThere is no error message. The rendering is just finished suprisingly finished fast. It jumps from lets say 20% to 100%.

The rendered file is ok, but it's only the beginning of my video. A few miliseconds before the first tite appear, it stops.

I tried out different things to narrow down the problem. It has to be the title that causes the problem.

The title is a semi-transparent color rectangle and text above it.
Steps To Reproduce1. Import a clip.

2. Overlay a title.

3. Rendering seems to work, even faster then expected.

4. Output file in incomplete.
Tagsrender, title clip
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships
duplicate of 0002609acknowledgedj-b-m rendering suddenly goes to 100% after meet first title clip 

-  Notes
(0009315)
ttguy (updater)
2013-02-23 12:45
edited on: 2013-02-23 12:47

duplicate of 0002609 and 0002592. See the latter for a workaround

(0009322)
bremer (reporter)
2013-02-23 21:13

Thanks, ttguy. The workaround worked for me too. Waiting for the fix now.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-02-23 11:50 bremer New Issue
2013-02-23 11:51 bremer Tag Attached: render
2013-02-23 11:51 bremer Tag Attached: title clip
2013-02-23 12:45 ttguy Note Added: 0009315
2013-02-23 12:47 ttguy Note Edited: 0009315 View Revisions
2013-02-23 21:13 bremer Note Added: 0009322
2013-02-23 21:20 eddrog Relationship added duplicate of 0002609


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker