Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003103KdenliveUser Interfacepublic2013-05-14 08:462013-05-15 13:38
Reportererichon 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platform32 bit intel and alikeOSKubuntuOS Version12.04
Product Version0.9.6 
Target VersionFixed in Version 
Summary0003103: Play back speed in Clip monitor does not match original clip
DescriptionPlay back speed in Clip monitor does not match original clip
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0009543)
evorster (reporter)
2013-05-14 13:30

Please be more descriptive in your bug reports.

I use kdenlive heavily, and my thousands of clips play at exactly the right speed.

What software are you using to compare speeds with? What is your input container format, codec, framerate and resolution? What is the framerate of your project?

Please understand that the more descriptive you are with bugs, the better the developer's chances of duplicating the behavior you are seeing, and thus fixing the problem.
(0009549)
erichon (reporter)
2013-05-15 13:38

Sorry was due to confusion with project settings; My camera uses 1080p 25 fps and my project setting was 1080p 50fps.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-05-14 08:46 erichon New Issue
2013-05-14 13:30 evorster Note Added: 0009543
2013-05-15 13:38 erichon Note Added: 0009549


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker