Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003297KdenliveFile Loadingpublic2014-05-14 11:392014-08-01 16:54
Reporterpooky2483 
Assigned Tovpinon 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionunable to reproduce 
Platform64 bitOSKubuntuOS Version12.04
Product Version0.9.6 
Target VersionFixed in Version 
Summary0003297: Video clips fail to load into clip tree
DescriptionA previously created file fails to load video clips in the clip tree but they are available to play in the video timeline
Steps To Reproduceload clips into Kdenlive
place them on the video timeline
save file
close Kdenlive
open Kdenlive
load previously saved file
click on a file in the clip area
Additional InformationFiles are saved on an external USB HD
Screenshot included to give a visual as to what the problem is.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodDistribution package
Attached Filespng file icon Missing_Clips.png [^] (481,034 bytes) 2014-05-14 11:39

- Relationships

-  Notes
(0010111)
vpinon (administrator)
2014-07-02 08:11

hello, sorry for the late answer.
I can't reproduce this issue, I suspect your USB disk was not responding (or unmounted), but your timeline was playing with proxy files on your internal hard disk in (~/kdenlive/proxy or other project dir where your store the *.kdenlive file)?

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-05-14 11:39 pooky2483 New Issue
2014-05-14 11:39 pooky2483 File Added: Missing_Clips.png
2014-07-02 08:11 vpinon Note Added: 0010111
2014-07-02 08:11 vpinon Assigned To => vpinon
2014-07-02 08:11 vpinon Status new => feedback
2014-08-01 16:54 vpinon Status feedback => resolved
2014-08-01 16:54 vpinon Resolution open => unable to reproduce


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker