Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000055KdenliveRenderingpublic2007-12-13 08:402008-10-23 00:22
Reportercygnl7 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000055: Ogg video produced from Recordmydesktop plays audio only
DescriptionSteps:

- Record and save an ogg file using http://recordmydesktop.iovar.org/ [^]
- Add this ogg file as a clip
- Play the newly added clip in the clip editor

Notice that the audio works fine but the video does not play back. On my machine I get a blank white stage.

I'll attach a sample ogg that has this problem.
TagsNo tags attached.
Build/Install Method
Attached Files? file icon metalking.ogg [^] (2,706,872 bytes) 2007-12-13 08:40

- Relationships

-  Notes
(0000104)
administrator (administrator)
2007-12-14 15:23

This is an MLT issue. As a temporary workaround, you can edit the file fezzik.dict that should be in $PREFIX/share/mlt/modules where $PREFIX is the directory where you installed MLT (it is /usr/local/ by default).

In this file, you have a line saying:

*.ogg=vorbis

replace it with:

*.ogg=avformat,vorbis

And your video will be properly recognised. I will look into this issue to find a proper fix asap.

regards
(0000154)
administrator (administrator)
2008-02-17 15:25

Fixed in MLT now

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-12-13 08:40 cygnl7 New Issue
2007-12-13 08:40 cygnl7 File Added: metalking.ogg
2007-12-14 15:23 administrator Note Added: 0000104
2008-02-17 15:25 administrator Note Added: 0000154
2008-02-17 15:25 administrator Status new => resolved
2008-02-17 15:25 administrator Resolution open => fixed
2008-10-23 00:22 madsdyd Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker